پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

خبر خوش وزیر راه درباره پرداخت تسهیلات مسکن | اعلام زمان پرداخت وام مسکن (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۶۱۴۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
خبر خوش وزیر راه درباره پرداخت تسهیلات مسکن | اعلام زمان پرداخت وام مسکن (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۰)
 وزیر راه و شهرسازی از ابلاغ قانون پرداخت تسهیلات ۳۶۰ هزار میلیارد تومانی بانک‌ها به بخش مسکن خبر داد و گفت: همزمان به کمک استاندار‌ها که رییس شورای عالی مسکن نیز هستند از امروز در هر استانی شروع عملیات اجرایی ساخت خانه‌های طرح نهضت ملی مسکن را خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، «رستم قاسمی» در مراسم چهارمین همایش ملی پدافند شهری که صبح امروز در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزارشد، افزود: ساخت ۴ میلیون مسکن نیاز به تاسیس شهرک‌های جدید و توسعه فضای شهری دارد و فرصت خوبی است که در طراحی شهرک‌های جدید موضوع پدافند غیرعامل را در دستور کار قرار دهیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با همکاران در بخش پدافند غیرعامل هماهنگ هستیم تا سازوکار‌ها در شهر‌های بزرگ و شهرک‌های جدید با تکیه بر پدافند غیرعامل باشد، ادامه داد: هر چقدر به سمت هوشمندی و تکنولوژی برویم خطر جنگ‌های سایبری بیشتر خواهد بود و از آنجایی که جنگ‌های آینده جنگ‌های سایبری است لازم است در طراحی شهری موضوع پدافند غیرعامل لحاظ شود و ادامه مسیر کار امن باشد.

طراحی شهر‌های جدید بر پایه پدافند غیرعامل است

وی گفت: برای اینکه بتوانیم تعهدات خود نسبت به ابلاغ قانون جهش تولید مسکن را که ساخت ۴ میلیون مسکن است، انجام دهیم نیازمند ضوابط و اقداماتی هستیم که نشان‌دهنده رویکرد اصلی ما یعنی «شهرک سازی» به جای خانه سازی باشد؛ بنابراین همزمان تلاش می‌کنیم در طراحی شهر‌های جدید با همکاری همکاران در بخش پدافند غیرعامل کار‌ها پیش رود.

همچنین در ادامه این برنامه وزیر راه و شهرسازی در گفت‌و گوی آنلاین با شهرداران و استانداران سراسر کشور با توجه به ابلاغ اجرای قانون جهش تولید مسکن، گفت: از آنجایی که استانداران رییس شورای شهرسازی استان نیز هستند تقاضا داریم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن همه تلاش خود را داشته باشند.

وی با بیان اینکه سهمیه‌ها بر اساس جمعیت هر استان ابلاغ شده است و استانداران هر چه سریعتر باید عملیات اجرایی را آغاز کنند، گفت: جلسه مشترک روز گذشته با نمایده بانک مرکزی داشتیم و بر این اساس از امروز به بانک‌ها ابلاغ می‌شود تا تخصیص سهم ۲۰ درصدی تسهیلات مسکن را انجام دهند و ۳۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت سالیانه باید سهم مسکن را پرداخت کنند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: چنانچه هر بانکی به این قانون عمل نکند مشمول جریمه مالیاتی می‌شود.

به گفته وزیر راه و شهرسازی سهم هر واحد مسکونی نبست به موقعیت پروژه‌ها مشخص شده است و از امروز که ابلاغ تخصیص وام به بانک‌ها داده می‌شود پروژه‌ها نیز وارد مرحله عملیات اجرایی می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: برای برخی پروژه‌ها زمین برای اقشار کم درآمد ۹۹ ساله در اختیار قرار می‌گیرد و چنانچه زمین‌ها از سوی سازمان‌های دولتی برای اجرای طرح اختصاص داده نشود؛ یک طرفه اداره ثبت زمین‌ها را به وزارت راه می‌دهد.

قاسمی گفت: همه ابزار قانونی لازم برای اجرای طرح فراهم است و از امروز هر روز و هر هفته میزان پیشرفت کار را پیگیری می‌کنیم و ملاک انتظار ما برای پیشرفت طرح «امکانات موثر مدیران در در استانها» است.

وی خطاب به شهرداران گفت: شب گذشته تفاهمنامه‌ای با وزیر کشور امضا شد که شهردار‌ها بنابر درخواست اداره راه و شهرسازی استان‌ها اقدام به صدور پروانه کنند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: بر این اساس ظرف یک ماه باید پروانه‌های ساختمانی صادر شود و بر اساس قانون هزینه پروانه ساخت را وزارت راه و شهرسازی به جای متقاضی پرداخت می‌کند و هر ۶ ماه یکبار این مبالغ با شهرداری توسط وزارت راه و شهرسازی تسویه می‌شود.

وی ادامه داد: از امروز به کمک استاندار‌ها که رییس شورای عالی مسکن نیز هستند هر روز در هر استانی شروع عملیات اجرایی را خواهیم داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->